تعمیرات ایرند کمپرسور اسکرو
تعمیرات ایرند کمپرسور اسکرو در تخصصی ترین کارگروه تعمیرات ایرند با کارشناسان مجرب
ایرند کمپرسور از جمله قطعات اصلی بوده که میبایست طبق برنامه pm مشخص و هر 20 هزار ساعت pm مربوطه انجام گردد
- استفاده از بیرینگها .بوش و کاسه نمدهای اورجینال
- بالانس روتورها طبق استاندارد
- بازسازی پوسته
- اسپری متال به صورت تخصصی بر روی پوسته ایرند و روتورها .
- شفت گذاری ایرند .
این شرکت با ارائه گارانتی متناسب و استاندارد توانسته گامی مهم در خصوص اعتماد سازی و کیفیت بردارد
ایرند کمپرسور از جمله قطعات اصلی در ساختار کمپرسور میباشد که از نظر کیفی دارای اهمیت بسیار بالایی میباشد .
واحد هواساز یا همان ایرند کمپرسور وظیفه کمپرس هوای ورودی را بر عهده داشته که جریان هوای ورودی توسط آنلودر تنظیم میگردد .خنک کاری روتورها در ایرند توسط روغن در حال گردش انجام میگردد که این امر بسیار دارای اهمیت بوده بطوری که در صورت نرسیدن روغن و عدم گردش یا عدم خنک شدن روغن در مسیر روتورها و بلبرینگها اسیب دیده و ایرند کارایی خود را از دست خواهد داد .طبق چک لیست تعمیر و نگهداری کمپرسورها در هر 20هزار ساعت میبایست ایرند اورهال گردیده تا از صدمات بعدی در اثر خرابی بلبرینگها به روتور جلوگیری گردد
در ضمن میبایست گردش روغن در کل سیکل کمپرسور در هفته چک گردد.
شرکت آریا تجهیز کمپرسورارائه دهنده انواع ایرند کمپرسور با برندهای ارزنر آلمان-روتورکمپ آلمان -اسکا ایتالیا میباشد .
همچنین واحد تعمیرات آریا تجهیز کمپرسور با داشتن کادر تخصصی در زمینه اورهال و تعمیر ایرند کمپرسور بصورت کاملا تخصصی آمادگی خود را جهت ارائه خدمات تخصصی اعلام می نماید
از دیگر خدمات ما
تعمیر ایرند کمپرسور اسکرو
تعمیر آنلودر فروش آنلودر فیلتر سپراتور فیلتر روغن برد کنترلی
تعمیر برد کنترلی تعمیر سافت استارتر تعمیر اینورتر میکروفیلتر تله آبگیر اورهال کمپرسور تعمیر کمپرسور
قطعات کمپرسور
تعمیر ایرند گیج فشار فیلتر هوا روغن کمپرسور نصب برد کنترلی
در ادامه به مقاله کمپرسور ها توجه فرمایید
ا
کمپرسورها دارای انواع متفاوتی هستند.
1- کمپرسورهای دینامیکی:
در این کمپرسورها انتقال انرژی به سیال به طور دایمی است. انواع کمپرسورهای دینامیکی عبارت اند از:
- جریان شعاعی
- جریان محوری (
از کمپرسورهای دینامیکی در فشارهای پایین و دبیهای بالاتر استفاده میشود.
2- کمپرسورهای جابجایی مثبت:
در این کمپرسورها انتقال انرژی به سیال به صورت متناوب یا پریودیک صورت می پذیرد. انواع کمپرسورهای جابجایی مثبت عبارت اند از:
- رفت و برگشتی
- دوار
قدرت تراکم این کمپرسورها نسبت به نوع دینامیک بیشتر است. البته دبی این کمپرسورها به مراتب کمتر از نوع دینامیک میباشد.
نیروی محرکه کمپرسورها بسته به قدرت آنها میتواند الکتروموتور یا موتوردیزلی باشد.
کمپرسورهای دینامیکی:
کمپرسورهای دینامیکی در دو طرح محوری و شعاعی موجود میباشند. طرحهای شعاعی غالباً کمپرسورهای توربینی یا کمپرسورهای توربینی شعاعی نامیده میشوند و طرحهای شعاعی غالباً کمپرسورهای گریز از مرکز نامیده میشوند. برخلاف کمپرسورهای جابجایی که با جریان ثابت کار میکنند، کمپرسورهای دینامیکی با فشار ثابتی کار میکنند. عملکرد کمپرسور دینامیکی تحت تأثیر شرایط بیرونی قرار دارد، از جمله، ایجاد تغییری جزئی در فشار ورودی باعث تغییر زیادی در ظرفیت میشود.
کمپرسور گریز از مرکز:
از جمله ویژگیهای کمپرسور گریز از مرکز، جریان رانش شعاعی آن است. هوا با استفاده از پرههای شعاعی وارد مرکز پروانه دواری میشود و توسط نیروهای گریز از مرکز به سوی :محیط پروانه دوار به بیرون پرتاب میشود. قبل از اینکه هوا به مرکز پروانه دوار بعدی رانده شود، از یک پخش کنند و یک محفظه حلزونی عبور میکند، که در این محفظه انرژی جنبشی به فشار استاتیک تبدیل میشود.
نسبت فشار هر مرحله، نسبت فشار کلی کمپرسور را مشخص میکند. همچنین بعد از هر پروانه دوار سرعت هوا بطور چشمگیری افزایش مییابد. دمای هوا در قسمت ورودی هر یک از مراحل نقش مهمی در مقتضیات توان کمپرسور دارد و به همین دلیل است که خنک کاری بین مراحل نیاز میشود. کمپرسورهای گریز از مرکز با بیش از ۶ مرحله و فشاری تا ۲۵ بار غیر معمول نیستند. پروانه دوار میتواند دارای طرح باز و یا بسته باشد. طرح باز در کاربردهای هوا رایج تر است. از طرح باز در کمپرسورهای گاز نیز استفاده میشود. پروانه دوار معمولاً از آلیاژ فولاد ضد زنگ و یا آلومینیوم ساخته میشود. سرعت این کمپرسور در مقایسه با کمپرسورهای دیگر خیلی بالا است، حدود ۱۵۰۰۰ تا ۱۰۰۰۰۰ دور بر دقیقه کاملاً رایج میباشد.
این، بدین معنی است که به جای یاتاقانهای ساچمهای از یاتاقانهای تخت یا همان یاتاقانهای لغزشی در این کمپرسورها استفاده میشود. یاتاقانهای ساچمهای در کمپرسورهای یک مرحلهای با نسبت فشار کم مورد استفاده قرار میگیرند. غالباً کمپرسورهای چند مرحلهای دارای دو پروانه دوار هستند که بر روی هر دو انتهای محور گردان نصب شدهاند که بارهای محوری تولید شده توسط اختلاف فشار را خنثی میکنند. پایین ترین میزان جریان حجمی در کمپرسور گریز از مرکز عمدتاً توسط جریان موجود در آخرین مرحله تعیین میشود. مقدار حد عملی l/s ۱۶۰ در مجرای خروجی از یک تجهیز افقی دو تکه، غالباً قاعده کلی است.
هر کمپرسور گریز از مرکز باید بطور مناسبی آببندی شود تا میزان نشتی را در راستای محور گردنده که از میان محفظه کمپرسور عبور میکند را کاهش دهد. آببندهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرند و پیشرفته ترین آنها را میتوان در کمپرسورهای پر سرعت که تأمین کننده فشارهای بالا میباشند، یافت. رایج ترین انواع آببندهای چهارگانه شامل آببندهای لابیرینتی، آببندها حلقوی (معمولاً آببندهای گرافیتی که خشک کار میکنند، اما آببندهای مایع نیز به کار گرفته میشود)، آببندهای مکانیکی و آببندهای هیدرواستاتیکی میباشد.
کمپرسور محوری:
یک کمپرسور محوری دارای جریان محوری است، هوا یا گاز از میان ردیفهایی از پرههای ثابت و متحرک در امتداد محور گردان کمپرسور عبور میکنند.
کمپرسورهای جابجایی مثبت:
یک کمپرسور جابجایی دارای این خصوصیت است که حجم معینی از گاز یا هوا را محصور میکند و سپس با کاهش دادن منطقه حجم محصور شده، فشار را افزایش میدهد.
کمپرسور پیستونی:
کمپرسور پیستونی قدیمی ترین و متداولترین انواع کمپرسور است. این کمپرسور در شکلهای دو طرفه یا یکطرفه موجود میباشند که قطعات آنها روغنکاری شونده یا روغن کاری نشونده میباشند که به اشکال متفاوتی دارای تنوع تعداد سیلندر هستند. به استثنای کمپرسورهای واقعاً کوچک که دارای سیلندرهای عمودی هستند، شکل بندی V برای کمپرسورهای کوچک رایج ترین است.
در کمپرسورهای بزرگ دو طرفه، شکل بندی نوع L با سیلندر عمودی فشار پایین و سیلندر افقی فشار بالا مزایای بسیار زیادی داشته و به همین علت است که این نوع طرح نسبت به طرحهای دیگر رایج تر است.
کمپرسورهایی که روغنکاری میشوند بطور معمول با سیستم روغن کاری پاششی یا روغن کاری فشاری کار میکنند. بیشتر کمپرسورها دارای سوپاپهای خودکار هستند. یک سوپاپ خودکار به هنگام بروز اختلافات فشار در دو سمت بشقابک سوپاپ باز و بسته میشود.
کمپرسور پیستونی روغنکاری نشونده :
محور موتور شش سیلندر کمپرسور رفت و برگشتی است که میتواند با دو، چهار و شش سیلندر عمل کند.
کمپرسورهای پیستونی روغنکاری نشونده دارای رینگهای پیستونی از جنس پلی اتیلنی یا کربنی میباشند و یا اینکه دیواره پیستون و سیلندر آنها میتواند همانند کمپرسورهای مارپیچی شیاردار باشد. کمپرسورهای بزرگتر دارای یک یاتاقان متحرک و واشرهای درزگیری هستند که بر روی پینهای انگشتی پیستون قرار دارند و دارای قطعه میانی تهویه کنندهای است که از انتقال روغن از محفظه کارتل روغن به محفظه تراکم ممانعت میکند. کمپرسورهای کوچکتر غالباً دارای یک کارتل روغن به همراه آببندی جهت افزایش عمر یاتاقانها هست.
کمپرسور دیافراگمی :
کمپرسورهای دیافراگمی گروه دیگری را تشکیل میدهند. دیافراگم بطور مکانیکی یا هیدرولیکی به کار انداخته میشود. کمپرسورهای دیفراگمی مکانیکی با جریان اندک و فشار پایین یا به عنوان پمپهای خلاء مورد استفاده قرار میگیرند. کمپرسورهای دیافراگمی هیدرولیکی برای فشار بالا مورد استفاده قرار میگیرند.
کمپرسور مارپیچی :
اصول کلی کمپرسور جابجایی چرخشی با پیستون مار پیچی شکل ، در سالهای دهه ۱۹۳۰ توسعه یافت، و این زمانی بود که یک کمپرسور چرخشی با ظرفیت بالا و جریانی ثابت در شرایط متفاوت، مورد نیاز بود. اجزاء اصلی هواساز کمپرسور شامل روتورهای نر و مادگی میباشد، که مادامی که به طرف یکدیگر حرکت میکنند، حجم بین آنها و محفظه کاهش مییابد. هر هواساز مارپیچ دارای نسبت فشار ثابتی است که به طول مارپیچ، فاصله میان دندههای مارپیچ و شکل مجرای تخلیه آن بستگی دارد. برای بدست آوردن بهترین راندمان، نسبت فشار باید با فشار کاری مورد نیاز تطبیق داده شود. کمپرسور مارپیچی دارای سوپاپ نبوده و هیچ نیروی مکانیکی ندارد که باعث عدم تعادل شود. این بدین معنی است که این نوع کمپرسور با ابعاد برونی کوچک میتواند با سرعت میله گردنده بالائی کارکند و جریان عظیمی را ترکیب نماید. یک نیروی محوری فعال که به اختلاف فشار بین ورودی و خروجی بستگی دارد بر یاتاقانها وارد میگردد. مارپیچ، که در اصل متقارن بود، هم اکنون در طرحهای مختلف به صورت اشکال حلزونی توسعه یافته است.
کمپرسورهای مارپیچی روغن کاری نشونده:
اولین کمپرسورهای مارپیچی دارای شکل متقارنی بودند و در محفظه فشارآنها از مایع استفاده نمیشد. به همین دلیل به آنها کمپرسورهای مارپیچی روغنکاری نشونده یا خشک میگفتند. در اواخر دهه ۱۹۶۰ کمپرسور مارپیچی روغنکاری نشونده سرعت بالائی بوجود آمد که دارای شکل مارپیچ نامتقارنی بود. این شکل جدید روتور بطور چشمگیری منجر به افزایش راندمان شد، این افزایش کارائی به علت کاهش نشت در دستگاه بود
تعمیرات ایرند کمرسور اسکرو
تعمیرات ایرند کمپرسور اسکرو
تعمیرات ایرند کمپرسور اسکرو
تعمیرات ایرند کمپرسور